Achter de schermen bij luchtverkeersleider skeyes

Job dag 16.03.24 voor luchtverkeersleiders in spé

Steenokkerzeel, België - Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende carrière in de luchtvaartsector? Dan is dit jouw kans! Op 16 maart 2024 organiseert skeyes een jobdag voor aspirant-luchtverkeersleiders op haar locatie in Steenokkerzeel. Gezien de job van luchtverkeersleider een specifiek profiel vereist, stelt skeyes een aantal kandidaten in de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de functie op haar locatie in Steenokkerzeel.

Luchtverkeersleiders spelen een essentiële rol in het veilig en efficiënt beheer van het luchtverkeer. Ze zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van vliegtuigen bij het opstijgen, landen en tijdens de vlucht. Deze boeiende functie vereist een combinatie van nauwkeurigheid, stressbestendigheid en probleemoplossend vermogen.

Droom jij van een job als luchtverkeersleider ?

Ook dit jaar gaat skeyes op zoek naar nieuwe luchtverkeersleiders om het aantal nodige luchtverkeersleiders op de luchthavens en in het luchtverkeersleidingscentrum CANAC2 op peil te houden.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven van 5 februari tot en met 31 maart 2024 voor de selectieprocedure. Die bestaat uit vijf fasen. Enkel wie slaagt voor elke fase apart, gaat door naar de volgende fase. Wie slaagt voor het hele traject, kan in het najaar aan de opleiding tot luchtverkeersleider beginnen.

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een diploma middelbaar onderwijs, mogen niet ouder zijn dan 30 jaar op de uiterste inschrijvingsdatum van het examen en moeten 18 jaar zijn op 1 september 2024.

Meer info: Luchtverkeersleider worden bij skeyes | skeyes

Deelnemen aan deze jobdag

Tijdens de jobdag, die kadert in de inschrijvingscampagne voor de nieuwe werving luchtverkeersleiders voor 2024, krijgen geïnteresseerden de kans om meer te weten te komen over het beroep van luchtverkeersleider, de opleidingsmogelijkheden en de carrièreperspectieven bij skeyes. Daarnaast zullen er demonstraties zijn van ervaren luchtverkeersleiders, rondleidingen op de faciliteiten en de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers en rekruteringsexperts.

Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van een opwindende en dynamische sector. Of je nu net afgestudeerd bent of een carrièreswitch overweegt, we kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze jobdag.

Click op deze button om je in te schrijven

Register Here

Opmerking:
Om toegang te krijgen moet elke kandidaat deelnemer zich verplicht aanmelden. Er gelden immers bijzondere veiligheidsregels op de site.


Noot aan de redacties

De geïnteresseerde media kunnen contact opnemen met de woordvoerders van skeyes voor bijkomende informatie.

 

Nederlandstalige woordvoerder

Franstalige woorvoerder

Hoofd communicatie

Kurt Verwilligen

Audrey Dorigo

Telefoon : ​ +32 2 206 20 07

Telefoon : ​ +32 2 206 20 12

e-mail : kve@skeyes.be

of press@skeyes.be

e-mail : doa@skeyes.be

of press@skeyes.be

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over skeyes

skeyes verzekert de veiligheid en de efficiëntie van het luchtverkeer in België, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De luchtverkeersleiders van skeyes begeleiden elke dag meer dan 3.000 vliegtuigen, goed voor meer dan een miljoen vliegbewegingen per jaar. Het autonoom overheidsbedrijf is actief in het hart van Europa, in een van de drukst bevlogen en ingewikkeldste luchtruimen van het continent. skeyes is actief op Brussels Airport en op de luchthavens van Antwerpen, Charleroi, Kortrijk, Luik en Oostende. Dankzij zijn CANAC 2-verkeersleidingscentrum beheert skeyes de vliegbewegingen boven België en een deel van Luxemburg tot op een hoogte van 7.500 meter (*). Het bedrijf telt bijna 900 ervaren medewerkers die ten dienste staan van hun klanten: luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, de luchtvaartsector en de overheid. skeyes ontwikkelt ook innovatieve diensten wat drones betreft en draagt bij aan een duurzame toekomst van de luchtvaartsector, onder andere inzake impact op het milieu. 

skeyes is lid van FABEC, een gezamenlijk luchtruimblok (België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland) dat zich tot doel stelt de efficiëntie van de luchtvaartnavigatie in het hart van Europa te verbeteren in het kader van het Gemeenschappelijk Europees Luchtruim. 

www.skeyes.be

(*) Het hogere luchtruim van de Benelux-landen en Noord-West-Duitsland wordt samen door het EUROCONTROL-centrum in Maastricht beheerd. 

Neem contact op met

Tervuursesteenweg 303 1820 Steenokkerzeel België

+32 2 206 21 11

press@skeyes.be

www.skeyes.be