skeyes en Defensie beheren samen Belgisch luchtruim

Uitnodiging aan de pers

 

Geachte redactie,

Op maandag 2 december verwelkomt skeyes de collega’s van Defensie op de site in Steenokkerzeel. Wij nodigen u graag uit om dit historische moment in onze samenwerking mee te maken.


Scenario:

9.45 uur: Ontvangst (Tervuursesteenweg 303, 1820 Steenokkerzeel)

10.00 uur: Toelichting aan de pers

10.45 uur: Officiële plechtigheid met onder andere fly-by

11.15 uur: Walking lunch

 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor vrijdag 29 november om 12 uur via press@skeyes.be met opgave van:

 

  • Naam (voor audiovisuele media alle leden van de ploeg)
  • Nummer identiteitskaart
  • Nummerplaat wagen
  • Al dan niet deelname aan de walking lunch.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dit event!

Dominique Dehaene

skeyes - Communication Manager & Spokesperson

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over skeyes

skeyes verzekert de veiligheid en de efficiëntie van het luchtverkeer in België, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De luchtverkeersleiders van skeyes begeleiden elke dag meer dan 3.000 vliegtuigen, goed voor meer dan een miljoen vliegbewegingen per jaar. Het autonoom overheidsbedrijf is actief in het hart van Europa, in een van de drukst bevlogen en ingewikkeldste luchtruimen van het continent. skeyes is actief op Brussels Airport en op de luchthavens van Antwerpen, Charleroi, Kortrijk, Luik en Oostende. Dankzij zijn CANAC 2-verkeersleidingscentrum beheert skeyes de vliegbewegingen boven België en een deel van Luxemburg tot op een hoogte van 7.500 meter (*). Het bedrijf telt bijna 900 ervaren medewerkers die ten dienste staan van hun klanten: luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, de luchtvaartsector en de overheid. skeyes ontwikkelt ook innovatieve diensten wat drones betreft en draagt bij aan een duurzame toekomst van de luchtvaartsector, onder andere inzake impact op het milieu. 

skeyes is lid van FABEC, een gezamenlijk luchtruimblok (België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland) dat zich tot doel stelt de efficiëntie van de luchtvaartnavigatie in het hart van Europa te verbeteren in het kader van het Gemeenschappelijk Europees Luchtruim. 

www.skeyes.be

(*) Het hogere luchtruim van de Benelux-landen en Noord-West-Duitsland wordt samen door het EUROCONTROL-centrum in Maastricht beheerd. 

Neem contact op met

Tervuursesteenweg 303 1820 Steenokkerzeel België

+32 2 206 21 11

press@skeyes.be

www.skeyes.be