Uitnodiging boekvoorstelling skeyes - Overview

In 2018 vierde Belgocontrol zijn twintigste verjaardag. Bij de viering van die gelegenheid ontstond het idee om de geschiedenis van het bedrijf te boek te stellen.

Goed een jaar later is die omvangrijke opdracht tot een goed einde gebracht

Overview beschrijft de geschiedenis van de nationale luchtverkeersleider van het prille begin tot 2019, vanaf haar ontstaan als de Regie der Luchtwegen tot de naamsverandering naar skeyes, en werpt een blik op de toekomst.

skeyes stelt het boek graag aan u voor in aanwezigheid van iedereen die bijgedragen heeft aan de totstandkoming ervan.

Wij nodigen u daarvoor graag uit op vrijdag 17 januari om 11 uur in de zalen Wright bij skeyes (Tervuursesteenweg 303, 1820 Steenokkerzeel).

 

Bedankt om ons voor dinsdag 14 januari uw aanwezigheid te bevestigen via press@skeyes.be.

 

Wij kijken ernaar uit u op dit heuglijke moment te mogen ontmoeten!

Dominique Dehaene

skeyes - Communication Manager & Spokesperson

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over skeyes

skeyes verzekert de veiligheid en de efficiëntie van het luchtverkeer in België, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De luchtverkeersleiders van skeyes begeleiden elke dag meer dan 3.000 vliegtuigen, goed voor meer dan een miljoen vliegbewegingen per jaar. Het autonoom overheidsbedrijf is actief in het hart van Europa, in een van de drukst bevlogen en ingewikkeldste luchtruimen van het continent. skeyes is actief op Brussels Airport en op de luchthavens van Antwerpen, Charleroi, Kortrijk, Luik en Oostende. Dankzij zijn CANAC 2-verkeersleidingscentrum beheert skeyes de vliegbewegingen boven België en een deel van Luxemburg tot op een hoogte van 7.500 meter (*). Het bedrijf telt bijna 900 ervaren medewerkers die ten dienste staan van hun klanten: luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, de luchtvaartsector en de overheid. skeyes ontwikkelt ook innovatieve diensten wat drones betreft en draagt bij aan een duurzame toekomst van de luchtvaartsector, onder andere inzake impact op het milieu. 

skeyes is lid van FABEC, een gezamenlijk luchtruimblok (België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland) dat zich tot doel stelt de efficiëntie van de luchtvaartnavigatie in het hart van Europa te verbeteren in het kader van het Gemeenschappelijk Europees Luchtruim. 

www.skeyes.be

(*) Het hogere luchtruim van de Benelux-landen en Noord-West-Duitsland wordt samen door het EUROCONTROL-centrum in Maastricht beheerd. 

Neem contact op met

Tervuursesteenweg 303 1820 Steenokkerzeel België

+32 2 206 21 11

press@skeyes.be

www.skeyes.be